Bestedashcams.nl

Voor het vinden van de beste dashcams van dit moment

Home Case Study BlackVue DR590X Dashcam

BlackVue DR590X Dashcam kopen

Productbeschrijving

Maak je geen compromissen als het gaat om veiligheid op de weg – kies de BlackVue DR590X Dashcam! Met deze krachtige dashcam weet je zeker dat je altijd de beste beveiliging hebt tijdens het rijden. De DR590X is een hoogwaardige dashcam die is ontworpen voor professionele chauffeurs die de veiligheid op de weg serieus nemen.

 

Met de Full HD-opnamekwaliteit van 1080p kun je alle details op de weg vastleggen en alles kristalhelder terugkijken op het 3,0-inch LCD-scherm. En als je de beelden liever op een ander apparaat bekijkt, kun je deze eenvoudig overzetten via de ingebouwde WiFi en de BlackVue-app.

BlackVue DR590X Dashcam kopen
Productbeoordeling
9/10

Uitgebreide productomschrijving

De DR590X heeft ook een ingebouwde GPS die de locatie en snelheid van je voertuig registreert. Zo kun je de beelden gebruiken om je rijstijl te evalueren en verbeteren. En dankzij de brede kijkhoek van 140 graden wordt alles wat er voor je gebeurt vastgelegd, zodat je altijd alle belangrijke momenten op de weg kunt vastleggen.

Maak je geen zorgen over onbedoeld wissen van belangrijke opnames – de DR590X heeft een automatisch overschrijfsysteem, zodat je nooit zonder opslagruimte komt te zitten. Bovendien heeft de dashcam een G-sensor die onmiddellijk de opname start wanneer een botsing of ongeluk wordt gedetecteerd. Dit kan helpen bij het vaststellen van de verantwoordelijkheid bij ongevallen en het afhandelen van verzekeringsclaims.

En met de parkeermodus, die automatisch wordt ingeschakeld wanneer beweging rondom het voertuig wordt gedetecteerd terwijl deze geparkeerd staat, ben je altijd beschermd, zelfs wanneer je auto geparkeerd staat.

Kortom, de BlackVue DR590X Dashcam is de ideale keuze voor professionele chauffeurs die niets aan het toeval willen overlaten als het gaat om veiligheid op de weg. Met zijn indrukwekkende opnamekwaliteit, handige functies en betrouwbaarheid kun je met een gerust hart de weg op gaan.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Andere dashcams