BesteDashcams.nl

Voor het vinden van de beste dashcams van dit moment

Home Case Study TechU™ Dashcam 4K M11 Pro Dual Camera

TechU™ Dashcam 4K M11 Pro Dual Camera

Productbeschrijving

De TechU™ Dashcam 4K M11 Pro Dual Camera is een uitstekende keuze voor automobilisten die op zoek zijn naar een dashcam van hoge kwaliteit. Deze dashcam is voorzien van geavanceerde functies en is ontworpen om een scherp en duidelijk beeld te bieden, zowel overdag als ‘s nachts.

Met de dual-camera-functie van de M11 Pro kunt u beelden vastleggen van zowel de voorkant als de achterkant van uw auto. Dit betekent dat u altijd een compleet beeld hebt van wat er rondom uw voertuig gebeurt, wat de veiligheid op de weg ten goede komt. De camera’s zijn voorzien van 170 graden groothoeklenzen, waardoor u een breed gezichtsveld hebt en geen details mist.

Productbeoordeling
9/10

Uitgebreide productomschrijving

De TechU™ Dashcam 4K M11 Pro Dual Camera is voorzien van een 4K Ultra HD-opnamefunctie, wat betekent dat u beelden kunt vastleggen met een resolutie van 3840 x 2160 pixels. Dit zorgt voor een ongelooflijk scherp en duidelijk beeld, wat handig is bij het vaststellen van de schuldvraag in geval van een ongeluk.

Met de ingebouwde G-sensor kan de M11 Pro automatisch het moment van een ongeval vastleggen en de beelden beveiligen, zodat ze niet per ongeluk worden overschreven. Hierdoor blijft belangrijk bewijsmateriaal bewaard en kunt u dit later gebruiken om uw zaak te verdedigen.

De dashcam heeft ook een groot 3-inch LCD-scherm waarop u de opgenomen beelden gemakkelijk kunt bekijken. Bovendien is de M11 Pro voorzien van loop recording, wat betekent dat oude beelden automatisch worden overschreven wanneer het geheugen vol raakt.

De TechU™ Dashcam 4K M11 Pro Dual Camera wordt geleverd met alle benodigde accessoires, waaronder een montagesysteem voor eenvoudige bevestiging aan uw voorruit. De dashcam is ook gemakkelijk te bedienen en beschikt over een gebruiksvriendelijke interface.

Kortom, de TechU™ Dashcam 4K M11 Pro Dual Camera is een uitstekende keuze voor automobilisten die op zoek zijn naar een kwalitatieve dashcam met geavanceerde functies. Het biedt een duidelijk beeld van zowel de voorkant als de achterkant van uw voertuig en heeft een 4K Ultra HD-opnamefunctie, G-sensor en een groot LCD-scherm voor eenvoudige weergave van de opgenomen beelden.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Andere dashcams