Dashcam BlackVue kopen

Vergelijk & Koop eenvoudig

Home Dashcam BlackVue vergelijken

Blackvue dashcams vergelijken

In de wereld van dashboard camera’s is BlackVue een van de meest bekende en populaire merken. Met hun innovatieve technologie, hoge kwaliteit beeld en gebruiksvriendelijke interface, hebben ze een loyale fanbase opgebouwd van bestuurders over de hele wereld. In deze longread zullen we dieper ingaan op het merk BlackVue, hun geschiedenis, technologieën en de reden waarom het een van de beste dashcam-merken op de markt is.

Geschiedenis van BlackVue

BlackVue is opgericht in 2007 in Zuid-Korea en is inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijd bekend merk. Hun eerste dashboardcamera’s werden gelanceerd in 2010 en waren al snel een hit vanwege hun hoge kwaliteit beelden en gebruiksvriendelijke interface. In de jaren die volgden, bleef BlackVue innoveren en hun productlijn uitbreiden met steeds geavanceerdere functies.

In 2013 lanceerde BlackVue de DR550GW-2CH, hun eerste dashcam met ingebouwde Wi-Fi. Dit maakte het voor bestuurders mogelijk om hun beelden gemakkelijk te bekijken en te delen met vrienden, familie en verzekeraars. Het was ook een van de eerste dashcams die gebruik maakte van cloud-opslag om beelden veilig te bewaren en terug te vinden, zelfs als de camera gestolen werd.

 

Sindsdien heeft BlackVue verschillende prijzen en erkenningen ontvangen voor hun innovatieve producten. In 2018 lanceerden ze de DR900S-2CH, een dashcam met een 4K UHD-camera aan de voorkant en een Full HD-camera aan de achterkant. Dit maakte het mogelijk om beelden met een ongekende helderheid vast te leggen, zelfs bij weinig licht.

dashcam blackvue kopen

Award winnaar Dashcams

BlackVue heeft in de loop der jaren verschillende prijzen gewonnen voor hun innovatieve en kwalitatieve dashcams. Hieronder staan enkele van de belangrijkste prijzen die ze hebben gewonnen:

  •  CES Innovation Awards: BlackVue heeft meerdere keren de CES Innovation Award gewonnen, waaronder in 2015 voor de DR650GW-2CH dashcam en in 2018 voor de DR900S-2CH dashcam.
  • Red Dot Design Awards: BlackVue heeft verschillende keren de Red Dot Design Award gewonnen voor hun dashcams, waaronder in 2016 voor de DR650S-1CH dashcam en in 2019 voor de DR900S-2CH dashcam.
  • iF Design Awards: BlackVue heeft ook de iF Design Award gewonnen voor hun dashcams, waaronder in 2018 voor de DR750S-2CH dashcam.
  • Trusted Reviews Awards: In 2018 won de BlackVue DR900S-2CH de Best Dash Cam Award van Trusted Reviews, vanwege zijn indrukwekkende 4K-beelden en gebruiksvriendelijke app.
  • Auto Express Awards: BlackVue werd in 2020 door Auto Express uitgeroepen tot Beste Dashcam-merk, vanwege hun hoge kwaliteit beelden, betrouwbaarheid en innovatieve functies.

Deze prijzen getuigen van de hoge kwaliteit en innovatie van BlackVue dashcams en bevestigen waarom het merk zo populair is bij bestuurders over de hele wereld.

Technologische hoogstandjes

Een van de belangrijkste redenen waarom BlackVue zo populair is bij bestuurders, is vanwege hun innovatieve technologieën. Hier zijn enkele van de belangrijkste technologieën die BlackVue biedt:

  • Cloud-opslag: Met de BlackVue Cloud kun je je beelden veilig opslaan en bekijken via internet. Het biedt ook handige functies zoals live video streaming en meldingen wanneer je auto wordt verplaatst of aangeraakt.
  • Wi-Fi: Alle BlackVue dashcams hebben ingebouwde Wi-Fi, waardoor je gemakkelijk beelden kunt bekijken en delen via je smartphone.
  • GPS: De meeste BlackVue dashcams hebben ingebouwde GPS, waardoor je kunt zien waar je auto was op het moment van de opname. Dit kan handig zijn bij het bepalen van de oorzaak van een ongeval.
  • Nachtzicht: BlackVue dashcams hebben speciale technologieën om beelden in het donker helder en duidelijk te maken. Dit is vooral handig als je ‘s nachts rijdt of als er onverwachte gebeurtenissen plaatsvinden.
  • Intelligent Parkeermodus: BlackVue dashcams hebben een Intelligent Parkeermodus die de camera inschakelt wanneer er beweging rond je auto wordt gedetecteerd. Dit kan helpen bij het opsporen van inbraak of vandalisme.