Voor het vinden van de beste dashcams van dit moment

Home Mio Dashcams

Mio dashcams

De dashcams van Mio zijn al jarenlang innovatieve en geavanceerde technologieën om het rijden veiliger en comfortabeler te maken. Een van hun meest populaire productlijnen is hun assortiment dashcams. Deze dashcams bieden tal van voordelen en functies die u helpen om beter te rijden, uw veiligheid te vergroten en uw rijervaring te verbeteren

Wat zijn de beste Mio dashcams van dit moment?

1. Mio MiVue 846 Full HD dashcam

De Mio MiVue 846 is een Full HD dashcam die je ritten helder vastlegt met veel extra’s. Deze dashcam heeft Wi-Fi voor makkelijk delen van beelden, GPS voor locatie en snelheid, en nachtvisie voor duidelijke opnames bij weinig licht. Het biedt ook flitspaalwaarschuwingen en een parkeermodus voor extra veiligheid.

Mio MiVue 846 Full HD dashcam
 • Full HD (1080P @60 fps)
 • Ingebouwde Wi-Fi
 • Actieve houder en verstelbare camerahoek
 • Waarschuwing voor trajectcontrole en flitspalen

Verkrijgbaar bij

bol.com (€167,82)

2. Mio MiVue 955WD 4K UHD dual dashcam

De Mio MiVue 955WD is een geavanceerde dashcam die elke rit vastlegt in haarscherpe 4K UHD-kwaliteit. Ideaal voor bestuurders die geen detail willen missen. Met Wi-Fi voor snelle bestandsoverdracht en GPS om elke route nauwkeurig te documenteren, is deze dashcam een slimme keuze voor wie veiligheid en kwaliteit belangrijk vindt.

Mio MiVue 955WD 4K UHD dual dashcam
 • Uitstekende beeldkwaliteit dankzij 4K UHD-resolutie.
 • Gemakkelijk bestanden overdragen met ingebouwde Wi-Fi.
 • Nauwkeurige locatiegegevens door GPS-functie

3. Mio MiVue C312 Full-HD dashcam – 2M sensor

De Mio MiVue C312 dashcam is compact en discreet, uitgerust met een Full HD 1080p camera voor heldere opnames. Dankzij een groothoeklens van 130 graden kun je niet alleen je eigen rijstrook, maar ook de aangrenzende gebieden vastleggen. De ingebouwde G-sensor zorgt ervoor dat bij plotselinge bewegingen de huidige opname meteen wordt beveiligd tegen overschrijven. Hierdoor kun je na een incident gemakkelijk de details, zoals nummerborden, identificeren om de betrokken bestuurder te achterhalen. De dashcam biedt tevens een fotomodus, waarmee je snel foto’s maakt om eventuele schade aan je voertuig vast te leggen.

Mio MiVue C312
 • Hoogwaardige filmpjes van Full HD 1080p
 • G-sensor met 3 assen
 • Stijlvol klein
 • Auto power aan

4K ultra HD kwaliteit van Mio

Een van de belangrijkste kenmerken van Mio dashcams is de hoge kwaliteit van de opname. Ze maken gebruik van de nieuwste technologieën, zoals 4K Ultra HD video-opname en geavanceerde beeldsensoren, om heldere en scherpe beelden vast te leggen, zelfs bij weinig licht. Dit is van cruciaal belang in het geval van een ongeval, want de video-opname kan helpen bij het vaststellen van de oorzaak van het ongeval en het bewijsmateriaal leveren aan de verzekeringsmaatschappij.

Mio dashcams met slimme functies

Mio dashcams zijn ook voorzien van slimme functies zoals parkeerbewaking en bewegingsdetectie. Hierdoor kunt u uw auto veilig achterlaten zonder u zorgen te maken over diefstal of vandalisme. De dashcam detecteert beweging rondom uw auto en begint automatisch met opnemen als er iets gebeurt. Dit is ook handig als u bijvoorbeeld een aanrijding krijgt terwijl uw auto geparkeerd staat.

Een ander voordeel van Mio dashcams is de ingebouwde GPS-functie. Hierdoor kunt u precies zien waar u zich bevindt en de route die u hebt afgelegd, wat handig kan zijn als u bijvoorbeeld een reisverslag wilt maken. Bovendien maakt de GPS-functie het mogelijk om snelheidswaarschuwingen en flitspaalwaarschuwingen te ontvangen, wat u helpt om veiliger te rijden en boetes te voorkomen.