Voor het vinden van de beste dashcams van dit moment

Home Nordväl dashcams

Nordväl dashcams

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en stijlvolle dashcam, dan moet je de Nordväl dashcams eens bekijken! Deze dashcams zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak, met functies zoals automatisch opnemen wanneer de auto start en het heeft eenvoudige installatieprocessen.

Wat zijn de beste Nordväl dashcams van dit moment?

1. Nordväl DC202-2CH 4K Dashcam 256GB

De Nordväl DC202-2CH 4K Dashcam 256GB is een geavanceerde dashcamset met twee camera’s die zowel de voor- als achterzijde van je auto in hoge 4K-resolutie vastlegt. Met de meegeleverde 256GB geheugenkaart kun je veel beeldmateriaal opslaan, ideaal voor lange autoritten of vakanties. De camera’s bieden scherpe en vloeiende beelden bij 30 frames per seconde, waarbij details zoals kentekens duidelijk leesbaar zijn. De dashcam heeft een brede beeldhoek van 140 graden, waardoor je een uitgebreid zicht hebt op de omgeving. Een ingebouwde G-sensor zorgt ervoor dat de dashcam automatisch opnames opslaat bij onverwachte bewegingen, waardoor belangrijke beelden bewaard blijven en niet overschreven worden. Dit maakt de Nordväl DC202-2CH een betrouwbaar hulpmiddel voor het vastleggen van je autoritten.

Nordväl DC202-2CH 4K Dashcam 256GB
 • Ultra HD (4K)
 • GPS-sensor
 • Bluetooth

2. Nordväl DC102-4K 2CH Dashcam 4K + GPS + WiFi + Parkeermodus + 32GB

De Nordväl DC102-4K WiFi Dashcam 32 GB biedt uitgebreide opnamemogelijkheden voor zowel de voor- als achterzijde van je auto, met een 4K-resolutie aan de voorkant en Full HD aan de achterkant. Deze dashcam, voorzien van een GPS-sensor, koppelt locatie en snelheid aan je beeldmateriaal. Met ingebouwde WiFi kun je de opnames direct op je smartphone of tablet bekijken. De impactdetectie zorgt ervoor dat belangrijke momenten automatisch worden opgeslagen en niet overschreven. Een 32GB geheugenkaart wordt meegeleverd, waardoor je meteen klaar bent om belangrijke wegbeelden vast te leggen.

Nordväl DC102-4K
 • Parkeermodus
 • Ultra HD (4K)
 • GPS-sensor

3. Nordväl DC102 2CH Dashcam 2K + GPS + WiFi + 32GB

De Nordväl DC102 Dashcam 2CH 2K + WiFi 32GB legt de verkeerssituatie rondom je auto vast met twee camera’s die zowel voor als achter opnemen. De voorcamera filmt in 2K-resolutie en heeft een beeldhoek van 140 graden, terwijl de achtercamera opneemt in Full HD. Beide camera’s beschikken over een Hisilicon beeldsensor voor heldere opnames, zelfs bij weinig licht. De dashcam heeft een ingebouwde G-sensor die opnames automatisch beveiligt bij plotselinge bewegingen, en met de GPS-module worden ritgegevens zoals locatie en snelheid vastgelegd. Beelden kunnen in time-lapse modus worden opgenomen om ruimte te besparen op de meegeleverde 32GB micro SD-kaart.

Nordväl DC102 2CH Dashcam 2K + GPS + WiFi + 32GB

2.7K, Full HD (1080p), QHD (1440p)
GPS-sensor

Wie is Nordväl?

Nordväl is een relatief nieuw merk dat zich richt op het ontwerpen van geavanceerde dashcams die zorgen voor een veiligere rijervaring. Hun missie is om dashcams te creëren die gemakkelijk te gebruiken zijn en die hoge kwaliteit video-opnames maken, zelfs bij weinig licht. Nordväl is een Scandinavisch merk dat bekend staat om zijn minimalistische en stijlvolle ontwerpen die perfect passen bij moderne auto’s.

Waarom zou ik een Nordväl dashcam kopen?

Er zijn veel redenen waarom je een Nordväl dashcam zou moeten kopen. Hier zijn er een paar:

 1. Veiligheid: Een van de belangrijkste redenen om een dashcam te hebben is veiligheid. In het geval van een ongeval, kan een dashcam helpen om de oorzaak van het ongeval vast te stellen en kan het dienen als bewijsmateriaal bij het indienen van een verzekeringsclaim. Met een Nordväl dashcam ben je er zeker van dat je hoge kwaliteit video-opnames maakt die alle belangrijke details vastleggen.
 2. Nachtzicht: Veel dashcams presteren niet goed bij weinig licht, maar dat is niet het geval bij Nordväl dashcams. Deze dashcams maken gebruik van geavanceerde technologieën, zoals WDR (Wide Dynamic Range) en Super Night Vision, waardoor je heldere beelden kunt maken, zelfs in het donker.
 3. Gebruiksvriendelijkheid: Nordväl dashcams zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten. Ze zijn eenvoudig te installeren en te bedienen en bieden tal van handige functies, zoals automatische opname bij het starten van de auto en een parkeermodus die automatisch begint met opnemen wanneer er beweging wordt gedetecteerd.
 4. Stijlvol design: Als je een stijlvolle auto hebt, wil je daar natuurlijk een bijpassende dashcam bij hebben. Nordväl dashcams hebben een minimalistisch en modern ontwerp dat perfect past bij elke moderne auto.
 5. Betrouwbaarheid: Nordväl is een merk dat staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Deze dashcams zijn gebouwd om lang mee te gaan en zijn voorzien van hoogwaardige componenten die ervoor zorgen dat ze altijd werken wanneer je ze nodig hebt.

Een ander voordeel van Mio dashcams is de ingebouwde GPS-functie. Hierdoor kunt u precies zien waar u zich bevindt en de route die u hebt afgelegd, wat handig kan zijn als u bijvoorbeeld een reisverslag wilt maken. Bovendien maakt de GPS-functie het mogelijk om snelheidswaarschuwingen en flitspaalwaarschuwingen te ontvangen, wat u helpt om veiliger te rijden en boetes te voorkomen.