Voor het vinden van de beste dashcams van dit moment

Home NextBase dashcams

NextBase dashcams

De dashcams van Nextbase verhogen de verkeersveiligheid door extra zicht te bieden op het verkeer dat zich voor je op de weg bevindt. Deze camera’s zijn uitgerust met een G-sensor, die ervoor zorgt dat beelden van ongevallen veilig worden bewaard. Bovendien bieden de camera’s van Nextbase niet alleen de mogelijkheid tot het opnemen van video’s, maar kun je er ook foto’s mee maken. Dit maakt het eenvoudig om eventuele schade aan de buitenkant van de auto gedetailleerd vast te leggen.

Wat zijn de beste NextBase dashcams van dit moment?

1. Nextbase 322GW Dashcam met GPS en WiFi – Parkeermodus – Full HD – Touchscreen – SOS functie

Nextbase 322GW Dashcam met GPS en WiFi - Parkeermodus - Full HD - Touchscreen - SOS functie
  • Full HD (1080p), HD ready (720p)
  • Wifi ingebouwd
  • GPS-sensor
  • Parkeermodus

2. Nextbase 622GW 4K Dashcam Voor Auto – Bluetooth & WiFi – GPS

Nextbase 622GW
  • Ultra HD (4K), [QHD]
  • Wifi ingebouwd
  • GPS-sensor

Verkrijgbaar bij

bol.com (€269,00)

3. Nextbase 522GW en Rearview dashcam voor auto voor en achter – wifi – Auto camera – GPS – SOS functie

Nextbase 522GW en Rearview dashcam voor auto voor en achter - wifi - Auto camera - GPS - SOS functie
  • Full HD (1080p), HD ready (720p), QHD (1440p)
  • Wifi ingebouwd
  • GPS-sensor

Verkrijgbaar bij

bol.com (€249,99)

Het dashcam merk NextBase

NextBase staat bekend om zijn geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke ontwerpen. Hun dashcams bieden een breed scala aan functies die allemaal zijn ontworpen om uw rijervaring veiliger en aangenamer te maken. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste redenen waarom u juist voor NextBase zou moeten kiezen.

Betrouwbaarheid en duurzaamheid

Een van de belangrijkste overwegingen bij het kiezen van een dashcam is betrouwbaarheid. U wilt er zeker van zijn dat uw dashcam goed werkt wanneer u deze het meest nodig heeft. NextBase heeft een uitstekende reputatie op het gebied van betrouwbaarheid en duurzaamheid. Hun dashcams zijn uitvoerig getest en voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

De dashcams van NextBase zijn ook gebouwd om lang mee te gaan. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen de dagelijkse slijtage van het rijden. Bovendien zijn ze ontworpen om extreme temperaturen te weerstaan, waardoor ze ook in de zomer of winter goed presteren.

Onderscheidend vermogen NextBase

Maar wat de dashcams van NextBase echt onderscheidt, is het gebruiksgemak. Het installeren en configureren van de camera’s is zeer eenvoudig en vereist geen technische kennis. Bovendien zijn de camera’s ontworpen om naadloos te integreren met je voertuig, zodat ze niet in de weg zitten of afleiden tijdens het rijden. Er zijn verschillende bevestigingsopties beschikbaar, waaronder zuignapbevestiging voor op de voorruit en clips voor op het dashboard.

Deze awards zijn een bewijs van de innovatieve technologie en het uitstekende ontwerp van Mio dashcams, en bevestigen hun positie als een van de toonaangevende merken op het gebied van dashcams.

Prijswinnende dashcams

De dashcams van NextBase zijn niet alleen populair bij consumenten vanwege hun uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid, maar ook bij experts in de industrie. Het bedrijf heeft talloze prijzen en erkenningen gewonnen voor hun producten, waaronder de prestigieuze ‘Best Buy’ award van Which?, een van de grootste onafhankelijke consumentenorganisaties in het Verenigd Koninkrijk. Deze award werd toegekend aan de NextBase 522GW voor zijn uitstekende beeldkwaliteit, gebruiksgemak en functies zoals wifi-connectiviteit en GPS-tracking.

NextBase heeft ook prijzen gewonnen van andere toonaangevende publicaties en organisaties, waaronder Auto Express, T3 en Gadget Show Live. Deze awards zijn een erkenning van de toewijding van NextBase aan het produceren van hoogwaardige en innovatieve dashcams die voldoen aan de behoeften van consumenten en hun veiligheid op de weg vergroten.

Het feit dat NextBase keer op keer wordt erkend voor hun uitmuntendheid in de industrie, is een duidelijke indicatie van de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun producten. Als je op zoek bent naar een dashcam van topkwaliteit, dan is NextBase zeker een merk om te overwegen.