Voor het vinden van de beste dashcams van dit moment

Home Garmin dashcams

Garmin dashcams

De Garmin dashcams zijn een van de meest toonaangevende merken op het gebied van navigatie- en trackingapparatuur, en hun Dashcam-lijn is daarop geen uitzondering. Garmin Dashcams bieden een ongekende combinatie van betrouwbaarheid, beeldkwaliteit en gebruiksgemak, waardoor ze de ideale keuze zijn voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige dashboardcamera.

Wat zijn de beste Garmin dashcams van dit moment?

1. Garmin Dashcam Mini 2

De Garmin Dashcam Mini 2 is ontworpen om discreet te zijn met het formaat van een autosleutel. Deze compacte dashcam kan achter de achteruitkijkspiegel geplaatst worden, waardoor deze niet opvalt. Het apparaat biedt Full HD opnamekwaliteit en een brede beeldhoek van 140 graden, waardoor het de rijbanen naast je auto vastlegt. Belangrijke functies zijn spraakbesturing, Parking Mode voor incidentopname wanneer de auto geparkeerd staat, en Live View voor het op afstand monitoren van je voertuig. Opnames van incidenten worden automatisch opgeslagen en kunnen niet overschreven worden.

Garmin Dashcam Mini 2
 • Full HD (1080p), HD ready (720p)
 • Geen GPS-sensor
 • Geen dual dashcam

2. Garmin 67W – Dashcam voor auto – Brede kijkhoek – Live view en full HD video – Spraakbesturing – Parkeerbewaking

De Garmin 67W Dashcam combineert compactheid met geavanceerde functies zoals een 180 graden brede kijkhoek, 1440p HD-video-opnames, en spraakbesturing. De dashcam biedt Live View monitoring, incidentdetectie met GPS, en waarschuwingen voor bestuurders om de veiligheid te verhogen. De beelden worden veilig opgeslagen in de online Vault voor gemakkelijke toegang.

Garmin Dash Cam 67W
 • Full HD (1080p), HD ready (720p)
 • GPS-sensor
 • Dual dashcam

Verkrijgbaar bij

bol.com (€205,00)

Uitstekende performances

Een van de belangrijkste kenmerken van Garmin Dashcams is de uitstekende beeldkwaliteit. Deze camera’s maken gebruik van geavanceerde technologieën om heldere, gedetailleerde opnamen te maken, zelfs bij weinig licht of slechte weersomstandigheden. Dit betekent dat u altijd een duidelijk beeld krijgt van wat er op de weg gebeurt, of u nu een ongeluk probeert te voorkomen of bewijsmateriaal verzamelt in geval van een incident.

Garmin Dashcams zijn eenvoudig te instalaren en gebruiksvriendelijkheid. Deze camera’s zijn ontworpen met de gebruiker in gedachten en bieden tal van handige functies die het eenvoudig maken om ze in te stellen en te gebruiken. Met de meegeleverde zuignap of plakstrip kunt u de dashcam snel en gemakkelijk aan uw voorruit bevestigen, en de intuïtieve gebruikersinterface maakt het eenvoudig om de camera in te stellen en te bedienen.

Prijswinnende Dashcams

Garmin Dashcams hebben verschillende awards gewonnen van gerenommeerde instellingen en publicaties in de auto-industrie. Hieronder staan enkele voorbeelden van awards die Garmin Dashcams hebben gewonnen:

 1. 2021 Red Dot Award: Garmin Dashcam Mini – Deze award is een erkenning voor uitmuntend ontwerp en wordt uitgereikt door de Duitse organisatie Red Dot.
 2. 2019 Auto Express Award: Garmin Dash Cam 66W – Deze award wordt uitgereikt door het Britse tijdschrift Auto Express en erkent uitmuntende prestaties en functies van de Garmin Dash Cam 66W.
 3. 2018 CES Innovation Award: Garmin Dash Cam 45/55/65W – Deze award wordt toegekend aan innovatieve producten op de Consumer Electronics Show (CES) en erkent de innovatieve functies van de Garmin Dash Cam 45/55/65W.
 4. 2018 PC Mag Editors’ Choice Award: Garmin Dash Cam 55 – Deze award is toegekend door PC Magazine en erkent de uitstekende beeldkwaliteit en functies van de Garmin Dash Cam 55.
 5. 2017 Best of CES Award: Garmin Dash Cam 45/55/65W – Deze award wordt toegekend aan de meest innovatieve producten op de Consumer Electronics Show (CES) en erkent de geavanceerde functies van de Garmin Dash Cam 45/55/65W.

Deze awards zijn slechts enkele voorbeelden van de erkenning die Garmin Dashcams hebben ontvangen voor hun uitstekende prestaties en functies. Als gevolg hiervan blijft Garmin zich inzetten voor het produceren van hoogwaardige dashcams die voldoen aan de behoeften van elke bestuurder.

Technische kenmerken Garmin Dashcams

Maar het zijn niet alleen de technische kenmerken die Garmin Dashcams zo populair maken. Deze camera’s bieden ook tal van functies die u helpen om veiliger te rijden en u meer gemoedsrust te geven. Zo bieden veel modellen van Garmin Dashcams waarschuwingsfuncties voor afwijkingen van de rijstrook, botsingen en rood licht camera’s. Dit kan u helpen om ongelukken te voorkomen en u bewust te maken van uw rijgedrag.

Garmin Dashcams zijn er in verschillende modellen en prijsklassen, dus er is altijd wel een camera die past bij uw behoeften en budget. Of u nu een eenvoudige, betaalbare dashcam wilt voor incidentele opnamen of een geavanceerd model met tal van functies voor dagelijks gebruik, Garmin heeft het allemaal.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en gebruiksvriendelijke dashboardcamera