Bestedashcams.nl

Voor het vinden van de beste dashcams van dit moment

Home Case Study BlackVue DR750X-2CH Plus Full HD Cloud Dashcam

BlackVue DR750X-2CH Plus Full HD Cloud Dashcam

Productbeschrijving

De BlackVue DR750X-2CH Plus Full HD Cloud Dashcam is een ongeëvenaarde dashcam die elke autorit transformeert tot een veilige en onvergetelijke ervaring. Met deze geavanceerde dashcam ben je altijd gedekt, of je nu op een ontspannen cruise bent of op een avontuurlijke roadtrip.

Met zijn Full HD 1080p camera’s, zowel voor als achter, legt de DR750X-2CH Plus elk detail van je reis vast in verbluffende kwaliteit. Met een brede hoek van 139 graden aan de voorzijde en 139 graden aan de achterzijde, is er geen enkel detail dat deze dashcam mist.

Maar de BlackVue DR750X-2CH Plus is meer dan alleen een camera. Het is een slimme dashcam die is uitgerust met geavanceerde technologie om je rijervaring te verbeteren. Met de ingebouwde Wi-Fi en GPS-functies kun je live video’s streamen, opnames op afstand starten en de locatie van je auto volgen via de BlackVue app op je smartphone.

 

 

Dashcam BlackVue DR750X kopen?
Productbeoordeling
9/10

Uitgebreide productomschrijving

Maar wat de DR750X-2CH Plus echt uniek maakt, is zijn cloud-functionaliteit. Dankzij de Cloud-service van BlackVue kun je opnames
opslaan en bekijken op afstand, en je auto altijd en overal controleren. Bovendien ontvang je pushmeldingen op je telefoon in geval van incidenten, zodat je snel actie kunt ondernemen en rustig kunt genieten van je reis. 

Met de BlackVue DR750X-2CH Plus Full HD Cloud Dashcam heb jede ultieme veiligheidsoplossing voor je auto. Of je nu op zoek bent naar gemoedsrust tijdens het rijden of gewoon wilt genieten van de prachtige landschappen op je route, deze dashcam heeft alles wat je nodig hebt en meer. Aarzel niet langer en kies voor de BlackVue DR750X-2CH Plus – de beste dashcam die er is.

Geoptimaliseerde opslag

Bescherm event opnames tegen overschrijving

BlackVue dashcams maken gebruik van de zogenaamde loop opname. De eerder opgenomen bestanden worden automatisch overschreven zodra het geheugen vol is, beginnend met de oudste opname.

Bij de DR750X Plus hebben event opnames een eigen loop van 50 bestanden. Hierdoor wordt voorkomen dat deze opnames te snel worden overschreven.

Adaptieve “Format-Free” opslag

Het door BlackVue ontwikkelde “Format-Free” opslagsysteem verbetert de stabiliteit van de opnames en vermindert de noodzaak om handmatig de SD kaart te formatteren. Wel behoud je de flexibiliteit om de opnameduur in te stellen op minuten en de kwaliteitsinstellingen te wijzigen. De opgeslagen video’s kunnen in vrijwel alle mediaspelers worden afgespeeld.

SD kaart foutmelding

De BlackVue dashcam detecteert het zodra de microSD-kaart om welke reden dan ook niet ingelezen kan worden. Je wordt op dit moment gewaarschuwd met de gesproken melding “Controleer SD-kaart”.

Geplande herstart

Plan een optionele automatische herstart van je dashcam in, bijvoorbeeld ‘s nachts. De herstart gebeurt alleen wanneer de dashcam in de parkeermodus staat en geen opname aan het maken is.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Andere dashcams