Bestedashcams.nl

Voor het vinden van de beste dashcams van dit moment

Home Case Study Garmin 57 – Dashcam voor auto

Garmin 57 - Dashcam voor auto

Productbeschrijving

De Garmin 57 is echt een vette dashcam! Dit apparaat heeft een breedbeeldlens van 140 graden, waardoor je een supergoed overzicht hebt van wat er om je heen gebeurt terwijl je onderweg bent. Het is echt een geweldige manier om jezelf te beschermen tegen ongelukken en verzekeringsfraude.

De beeldkwaliteit is ook echt top-notch met een resolutie van 1440p. Zelfs bij weinig licht kun je nog steeds heldere beelden maken dankzij de automatische aanpassing van de belichting. En als je dan toch in een ongeval belandt, heb je de G-sensor die automatisch de opname start.

Een van de coolste functies is de ‘Travelapse’ modus, waarmee je geweldige timelapse-video’s kunt maken van je reis. Het is echt een leuke manier om je roadtrips vast te leggen en te delen met vrienden en familie.

Garmin 57 dashcam kopen
Productbeoordeling
9/10

Uitgebreide productomschrijving

En als je echt wilt gaan voor veiligheid op de weg, heeft de Garmin 57 ook een ‘waarschuwing voor botsingen’ functie. Het geeft je een waarschuwing als je te dicht bij een ander voertuig komt of als er plotseling iets voor je opduikt.

En laten we niet vergeten dat dit apparaat ook supermakkelijk te installeren is. Het heeft een handige magnetische mount die je gewoon op je voorruit kunt klikken.

Kortom, als je op zoek bent naar een geweldige dashcam voor in de auto, dan is de Garmin 57 echt een geweldige optie. Het heeft zoveel geweldige functies die je helpen om veilig te blijven op de weg en om zelfs van je reizen te genieten.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Andere dashcams