Bestedashcams.nl

Voor het vinden van de beste dashcams van dit moment

Home Case Study Garmin Mini 2 Dashcam

Garmin Mini 2 Dashcam

Productbeschrijving

De Garmin mini 2 is een compacte en schattige dashcam die je helpt om je ritten vast te leggen op een stijlvolle manier. Dit kleine apparaatje is zo licht en klein dat het bijna onzichtbaar is in je auto, maar toch superkrachtig is.

Het heeft een resolutie van 1080p en een kijkhoek van 140 graden, waardoor je altijd heldere en duidelijke beelden hebt van wat er om je heen gebeurt. En als er iets gebeurt op de weg, start de G-sensor automatisch de opname, zodat je altijd bewijs hebt in geval van een ongeluk.

Een van de coolste functies is dat de Garmin mini 2 ook spraakgestuurd is! Je kunt het apparaat gewoon vertellen om te starten of stoppen met opnemen en zelfs foto’s maken terwijl je aan het rijden bent. Het is een geweldige manier om je handen aan het stuur te houden en toch alles vast te leggen.

Koop een Garmin Mini 2 dashcam
Productbeoordeling
9/10

Uitgebreide productomschrijving

En als je denkt dat dit apparaatje niet meer cute kan zijn, dan heb je het mis. Het heeft een schattige kleine display waarop je de beelden kunt bekijken en het heeft zelfs een hele reeks leuke en kleurrijke hoesjes om uit te kiezen.

Dus als je op zoek bent naar een kleine en krachtige dashcam die ook nog eens superleuk is, dan is de Garmin mini 2 echt iets voor jou. Het heeft alles wat je nodig hebt om veilig op de weg te blijven en het ziet er ook nog eens heel schattig uit terwijl je dat doet!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Andere dashcams