Bestedashcams.nl

Voor het vinden van de beste dashcams van dit moment

Home Case Study Mio MiVue 733 FHD

Mio MiVue 733 FHD

Productbeschrijving

De Mio MiVue 733 FHD dashcam is een indrukwekkend stukje technologie met een scala aan mogelijkheden. Het is ontworpen om je te helpen bewijsmateriaal te verzamelen in geval van een ongeluk of een ander verkeersincident. Het heeft een Full HD-camera die alles vastlegt wat er voor je auto gebeurt, en het heeft ook een aantal handige functies, zoals een ingebouwde GPS en G-sensor. Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste mogelijkheden van de Mio MiVue 733 FHD.

Productbeoordeling
7.9/10

Uitgebreide productomschrijving

De Mio MiVue 733 FHD heeft een Full HD-camera die alles vastlegt wat er voor je auto gebeurt. Dit betekent dat je haarscherpe beelden hebt die je kunt gebruiken als bewijsmateriaal in geval van een ongeluk of een ander verkeersincident. De camera heeft ook een brede kijkhoek van 140 graden, wat betekent dat het niet alleen de weg voor je vastlegt, maar ook de omgeving rondom je auto.

Ingebouwde GPS

Een van de meest handige functies van de Mio MiVue 733 FHD is de ingebouwde GPS. Hiermee kun je precies zien waar je was op het moment van een ongeluk of een ander verkeersincident. Dit is vooral handig als er een geschil is over wie de schuldige partij is.

G-sensor

De Mio MiVue 733 FHD heeft ook een ingebouwde G-sensor. Dit betekent dat als je betrokken raakt bij een ongeluk, de G-sensor de impact detecteert en automatisch de opname van het incident opslaat. Dit voorkomt dat je de opname per ongeluk verwijdert of overschrijft.

Dashcam met Nachtzicht

De Mio MiVue 733 FHD heeft ook een nachtzichtfunctie. Hiermee kun je ook in het donker heldere beelden opnemen. Dit is vooral handig als je ‘s nachts rijdt of als er weinig licht is.

Parkeermodus Dashcam Mio

De Mio MiVue 733 FHD heeft ook een parkeermodus. Hiermee kun je je auto bewaken wanneer je niet in de buurt bent. De camera detecteert beweging en slaat automatisch een opname op als er iets gebeurt. Dit kan handig zijn als je auto wordt gestolen of beschadigd terwijl je weg bent.

Waarschuwingen voor snelheidscamera’s

De Mio MiVue 733 FHD heeft ook waarschuwingen voor snelheidscamera’s. Hiermee krijg je een waarschuwing wanneer je in de buurt komt van een snelheidscamera, zodat je niet onbewust te hard rijdt en een boete krijgt.

De Mio MiVue 733 FHD heeft ook een fotomodus. Hiermee kun je foto’s maken van de omgeving rondom je auto. Dit kan handig zijn als je een mooie locatie tegenkomt en een foto wilt maken.

De Mio MiVue 733 FHD is een zeer veelzijdige en handige dashcam. Het heeft een Full HD-camera die alles vast

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Andere dashcams