Bestedashcams.nl

Voor het vinden van de beste dashcams van dit moment

Home Case Study Mio MiVue 798 Pro QHD Dashcam

Mio MiVue 798 Pro QHD Dashcam

Productbeschrijving

De Mio MiVue 798 Pro QHD Dashcam is een krachtige en geavanceerde dashcam die speciaal is ontworpen voor professionele chauffeurs om de rijvaardigheid te verbeteren en de veiligheid op de weg te vergroten. Het 2.7 inch touchscreen en de brede kijkhoek van 150 graden bieden een scherp en duidelijk beeld van de weg voor de bestuurder, wat zorgt voor een betere situational awareness.

Deze dashcam heeft een QHD-opnamekwaliteit van 1440p, waardoor de opgenomen beelden van hoge kwaliteit zijn tijdens het rijden. De ingebouwde G-sensor detecteert onmiddellijk een botsing of ongeval en start de opname, wat kan helpen bij het vaststellen van de verantwoordelijkheid en het afhandelen van verzekeringsclaims.

Een ander voordeel van de Mio MiVue 798 Pro QHD Dashcam is de ingebouwde GPS, die de locatie en snelheid van het voertuig vastlegt tijdens het rijden. Dit kan helpen bij het verbeteren van de rijvaardigheid, omdat de chauffeur de opgenomen video’s kan gebruiken om hun rijstijl te evalueren en te verbeteren. 

Daschcam Mio MiVue 798 kopen
Productbeoordeling
9/10

Uitgebreide productomschrijving

De dashcam beschikt ook over handige functies zoals de parkeermodus, die automatisch wordt ingeschakeld wanneer er beweging rondom het voertuig wordt gedetecteerd terwijl deze geparkeerd staat. Zo wordt er geen enkel moment gemist, zelfs niet wanneer het voertuig niet in gebruik is.

Daarnaast heeft de Mio MiVue 798 Pro QHD Dashcam WiFi- en Bluetooth-connectiviteit, waardoor de bestuurder de opgenomen beelden eenvoudig kan overbrengen naar hun smartphone of tablet. Hierdoor is het gemakkelijk om opgenomen beelden te delen of over te dragen naar andere apparaten.

Kortom, de Mio MiVue 798 Pro QHD Dashcam is een uitstekende keuze voor professionele chauffeurs die op zoek zijn naar een geavanceerde dashcam met hoogwaardige opnamekwaliteit en handige functies zoals GPS, G-sensor, WiFi- en Bluetooth-connectiviteit en de parkeermodus. Deze dashcam biedt niet alleen extra veiligheid op de weg, maar kan ook helpen bij het verbeteren van de rijvaardigheid en het verminderen van risico’s tijdens het rijden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Andere dashcams