Bestedashcams.nl

Voor het vinden van de beste dashcams van dit moment

Home Case Study Mio MiVue 846

Mio MiVue 846

Productbeschrijving

De Mio MiVue 846 is een premium dashcam die is ontworpen om professionele chauffeurs te helpen hun rijvaardigheid te verbeteren en de veiligheid op de weg te vergroten. De camera beschikt over een 2.7 inch touchscreen en een breedbeeldlens van 150 graden die een scherp en duidelijk beeld van de weg biedt, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden.

Met een Ultra HD 2K-opnamekwaliteit biedt de Mio MiVue 846 beelden van hoge kwaliteit die zelfs bij hoge snelheden vloeiend en stabiel blijven. De dashcam heeft ook een G-sensor die onmiddellijk de opname start wanneer een ongeluk of botsing wordt gedetecteerd. Dit kan helpen bij het vaststellen van de verantwoordelijkheid bij ongevallen en het afhandelen van verzekeringsclaims.

De Mio MiVue 846 heeft ook een ingebouwde GPS, die de locatie en snelheid van het voertuig vastlegt tijdens het rijden. Dit kan helpen bij het verbeteren van de rijvaardigheid, omdat de chauffeur de opgenomen video’s kan gebruiken om hun rijstijl te evalueren en te verbeteren. 

Dashcam Mio MiVue 846 kopen bij BesteDashcams.nl
Productbeoordeling
9/10

Uitgebreide productomschrijving

Een ander voordeel van de Mio MiVue 846 is de parkeermodus. De dashcam kan in deze modus worden ingesteld wanneer het voertuig geparkeerd staat, zodat het beeld wordt vastgelegd en opgenomen wanneer er beweging rondom het voertuig wordt gedetecteerd. Dit kan helpen bij het vaststellen van vandalisme, diefstal of andere incidenten die kunnen optreden tijdens het parkeren.

De Mio MiVue 846 wordt geleverd met een microSD-kaart van 64 GB, zodat er voldoende ruimte is voor het opslaan van de opgenomen video’s. De dashcam heeft ook ingebouwde Wi-Fi en Bluetooth, waarmee de chauffeur de opgenomen beelden eenvoudig kan overbrengen naar hun smartphone of tablet. Dit maakt het gemakkelijker om opgenomen beelden te delen of over te dragen naar andere apparaten.

In conclusie, de Mio MiVue 846 is een uitstekende keuze voor professionele chauffeurs die op zoek zijn naar een geavanceerde dashcam met hoogwaardige opnamekwaliteit en handige functies zoals de parkeermodus, GPS, G-sensor en Wi-Fi-connectiviteit. Het biedt niet alleen extra veiligheid op de weg, maar kan ook helpen bij het verbeteren van de rijvaardigheid en het verminderen van risico’s tijdens het rijden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Andere dashcams