Bestedashcams.nl

Voor het vinden van de beste dashcams van dit moment

Home Case Study Mio MiVue 866

Mio MiVue 886 WiFi - GPS

Productbeschrijving

De Mio MiVue 886 is een compacte dashcam die geschikt is voor mensen die onderweg alles willen vastleggen. Of je nu een geweldige autorit wilt vastleggen of jezelf wilt beschermen in geval van een ongeval, deze dashcam heeft alles wat je nodig hebt.

 

Laten we beginnen met de basisfunctionaliteiten. De MiVue 886 heeft een 2,7 inch touchscreen waarmee je de instellingen en opnames kunt bekijken. Met de ingebouwde GPS-functie kun je je route en snelheid vastleggen en dankzij de G-sensor wordt er automatisch een opname gestart wanneer er een botsing of plotselinge beweging wordt gedetecteerd. Deze opnames worden veilig opgeslagen op de SD-kaart, zodat je ze later kunt bekijken en eventueel kunt gebruiken als bewijsmateriaal.

Productbeoordeling
9/10

Uitgebreide productomschrijving

Maar dat is nog niet alles! De MiVue 886 heeft ook een aantal handige extra functies die het rijden veiliger en leuker maken. Zo beschikt de dashcam over een parkeermodus die automatisch wordt geactiveerd wanneer je de auto parkeert. Hierdoor blijft de camera ook opnames maken wanneer je niet aan het rijden bent, zodat je eventuele vandalisme of diefstal kunt vastleggen.

Daarnaast beschikt de MiVue 886 over een waarschuwingssysteem voor snelheidslimieten en flitspalen. Hierdoor word je tijdig gewaarschuwd wanneer je te hard rijdt of wanneer er een flitspaal nadert. Zo voorkom je onnodige boetes en blijft het autorijden veilig.

En als klap op de vuurpijl heeft de MiVue 886 zelfs een ingebouwde dashcam-game. Met de game, genaamd “Driver Feedback”, kun je je rijvaardigheden verbeteren door een virtuele autorit te maken. Hierbij krijg je punten voor goed rijgedrag, zoals netjes richting aangeven en op de juiste manier remmen. Het is een leuke en speelse manier om jezelf uit te dagen en veiliger te leren rijden.

Al met al is de MiVue 886 een fantastische dashcam die je tijdens het rijden veiliger en tijdens het parkeren beter beschermt. Dankzij de ingebouwde GPS en G-sensor, de waarschuwingssystemen voor snelheidslimieten en flitspalen en de handige parkeermodus ben je altijd goed voorbereid op de weg. En met de toevoeging van de Driver Feedback-game wordt autorijden nog leuker en uitdagender. Dus waar wacht je nog op? Haal snel die MiVue 886 in huis en maak je autoritten veiliger en leuker dan ooit tevoren!

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Andere dashcams