Bestedashcams.nl

Voor het vinden van de beste dashcams van dit moment

Home Case Study NextBase 522GW

NextBase 522GW

Productbeschrijving

De Nextbase 522GW is een van de meest geavanceerde dashcams
op de markt. Het apparaat is ontworpen met het oog op veiligheid en gemak en
biedt een breed scala aan functies die het autorijden veiliger en gemakkelijker
maken. Hieronder zullen we een diepere duik nemen in wat deze dashcam zo
speciaal maakt.

De Nextbase 522GW biedt uitstekende beeldkwaliteit, dankzij de 1440p HD-resolutie en een 140 graden kijkhoek. Dit betekent dat de camera zeer gedetailleerde beelden kan vastleggen, waardoor je belangrijke informatie kunt verkrijgen in het geval van een ongeval of incident. De camera heeft ook een polarisatiefilter, waardoor reflecties van de voorruit en andere glanzende oppervlakken worden verminderd, wat de beeldkwaliteit nog verder verbetert.

NextBase 522GW dashcam
Productbeoordeling
9/10

Uitgebreide productomschrijving

Een van de meest opvallende kenmerken van de Nextbase 522GW is de ingebouwde GPS-module. Dit stelt de dashcam in staat om de snelheid en locatie van je voertuig bij te houden, wat handig kan zijn in het geval van een ongeval of bekeuring. Daarnaast maakt de GPS-module het mogelijk om gebruik te maken van de “What3Words” functie, wat een unieke en eenvoudige manier is om je locatie door te geven in geval van een noodsituatie.

Een andere handige functie van de Nextbase 522GW is de ingebouwde wifi-connectiviteit. Hierdoor kun je gemakkelijk beelden en video’s overzetten naar je smartphone of tablet, zonder dat je hiervoor kabels hoeft te gebruiken. Hierdoor kun je snel en gemakkelijk bewijsmateriaal verzamelen en delen, wat handig kan zijn in het geval van een ongeval of incident.

Veiligheidsfuncties

De Nextbase 522GW is uitgerust met verschillende veiligheidsfuncties die het autorijden veiliger maken. Zo is er bijvoorbeeld de Intelligent Parking Mode, waarmee de camera beweging kan detecteren wanneer het voertuig geparkeerd staat en automatisch begint met opnemen. Dit kan erg handig zijn als je je zorgen maakt over diefstal of vandalisme.

 

Een andere handige veiligheidsfunctie van de Nextbase 522GW is de Emergency SOS-functie. Dit is een functie die in geval van een ongeval automatisch hulpdiensten kan waarschuwen en je locatie kan doorgeven. Dit kan erg handig zijn als je zelf niet in staat bent om hulp te vragen.

Design en gebruiksgemak

Naast alle geavanceerde functies is de Nextbase 522GW ook ontworpen met het oog op gebruiksgemak en esthetiek. Het apparaat heeft een strak en gestroomlijnd ontwerp en is gemakkelijk te installeren op de voorruit van je voertuig. Het apparaat heeft een groot en helder scherm, waardoor je gemakkelijk door de menu’s kunt navigeren en de beelden kunt bekijken.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Andere dashcams