Bestedashcams.nl

Voor het vinden van de beste dashcams van dit moment

Home Case Study Nextbase 622GW dashcam

Nextbase 622GW Dashcam

Productbeschrijving

De Nextbase 622GW dashcam is een krachtige en geavanceerde dashcam die je zal overtuigen van zijn kwaliteit en gebruiksgemak. Met een 4K-opnamekwaliteit en een brede kijkhoek van 140 graden, biedt deze dashcam een kristalhelder beeld van de weg voor de bestuurder.

 

Een van de opvallende kenmerken van de Nextbase 622GW is de geavanceerde Emergency SOS-functie. Deze functie detecteert automatisch ongevallen en stuurt de locatie en andere relevante informatie naar de hulpdiensten. Dit kan van onschatbare waarde zijn in noodgevallen en kan levens redden.

Nextbase 622GW dashcam aanschaffen
Productbeoordeling
9/10

Uitgebreide productomschrijving

De dashcam beschikt ook over een ingebouwde polarisatiefilter, waardoor reflecties en schitteringen worden verminderd en het beeld nog scherper wordt. Bovendien heeft de Nextbase 622GW een handige touch screen waarmee je de instellingen en opgenomen beelden gemakkelijk kunt bekijken en aanpassen.

Met de ingebouwde GPS en Wi-Fi kan je de opgenomen beelden gemakkelijk overzetten naar je smartphone of tablet. Hierdoor kan je de beelden delen met familie en vrienden of deze gebruiken als bewijsmateriaal bij ongevallen.

Daarnaast heeft de Nextbase 622GW een handige parkeermodus, waardoor de camera automatisch wordt ingeschakeld als er beweging rond het voertuig wordt gedetecteerd. Dit kan helpen bij het beschermen van je auto tegen diefstal of vandalisme wanneer deze geparkeerd staat.

Kortom, de Nextbase 622GW dashcam is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een geavanceerde dashcam met uitstekende opnamekwaliteit, handige functies en gebruiksgemak. Of je nu professioneel chauffeur bent of gewoon extra veiligheid wilt tijdens het rijden, de Nextbase 622GW is de ideale metgezel voor onderweg.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Andere dashcams