BesteDashcams.nl

Voor het vinden van de beste dashcams van dit moment

Home Case Study Nordväl DC102-4K 2CH Dashcam 4K

Nordväl DC102-4K 2CH Dashcam 4K

Productbeschrijving

De Nordval DC102-4K 2CH Dashcam is een krachtige en geavanceerde dashcam die speciaal is ontworpen om uw rijervaring te verbeteren en u veilig op de weg te houden. Met zijn 4K Ultra HD-resolutie en 2 camera’s kunt u gedetailleerde opnames maken van de weg voor u en van wat er achter u gebeurt.

 

Deze dashcam heeft een groothoeklens van 170 graden die zorgt voor een breed gezichtsveld, zodat u alles kunt vastleggen wat er om u heen gebeurt. De Nordval DC102-4K 2CH Dashcam heeft ook een ingebouwde G-sensor, waarmee de dashcam automatisch opnames maakt in geval van een ongeval of plotselinge bewegingen.

Productbeoordeling
9/10

Uitgebreide productomschrijving

Met de meegeleverde microSD-kaart van 64 GB kunt u tot wel 8 uur aan opnames maken, zodat u altijd een bewijs hebt van wat er tijdens uw reis is gebeurd. De dashcam heeft ook een 3-inch LCD-scherm waarop u de opnames in real-time kunt bekijken, en hij heeft een ingebouwde microfoon en luidspreker, zodat u ook audio-opnames kunt maken.

 

De Nordval DC102-4K 2CH Dashcam is zeer eenvoudig te installeren en heeft een slank en modern ontwerp dat in vrijwel elke auto past. Met zijn geavanceerde functies en hoge resolutie is dit een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en hoogwaardige dashcam om hun veiligheid op de weg te verbeteren.

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Andere dashcams