Mio Dashcam kopen

Vergelijk en koop eenvoudig

Home Mio dashcam vergelijken

Mio Dashcam vergelijken en Kopen

De Dashcams van Mio zijn al jarenlang innovatieve en geavanceerde technologieën om het rijden veiliger en comfortabeler te maken. Een van hun meest populaire productlijnen is hun assortiment dashcams. Deze dashcams bieden tal van voordelen en functies die u helpen om beter te rijden, uw veiligheid te vergroten en uw rijervaring te verbeteren.

4K Ultra HD Kwaliteit van Mio

Een van de belangrijkste kenmerken van Mio dashcams is de hoge kwaliteit van de opname. Ze maken gebruik van de nieuwste technologieën, zoals 4K Ultra HD video-opname en geavanceerde beeldsensoren, om heldere en scherpe beelden vast te leggen, zelfs bij weinig licht. Dit is van cruciaal belang in het geval van een ongeval, want de video-opname kan helpen bij het vaststellen van de oorzaak van het ongeval en het bewijsmateriaal leveren aan de verzekeringsmaatschappij.

Mio dashcam logo

Slimme functies Dashcams

Mio dashcams zijn ook voorzien van slimme functies zoals parkeerbewaking en bewegingsdetectie. Hierdoor kunt u uw auto veilig achterlaten zonder u zorgen te maken over diefstal of vandalisme. De dashcam detecteert beweging rondom uw auto en begint automatisch met opnemen als er iets gebeurt. Dit is ook handig als u bijvoorbeeld een aanrijding krijgt terwijl uw auto geparkeerd staat.

Een ander voordeel van Mio dashcams is de ingebouwde GPS-functie. Hierdoor kunt u precies zien waar u zich bevindt en de route die u hebt afgelegd, wat handig kan zijn als u bijvoorbeeld een reisverslag wilt maken. Bovendien maakt de GPS-functie het mogelijk om snelheidswaarschuwingen en flitspaalwaarschuwingen te ontvangen, wat u helpt om veiliger te rijden en boetes te voorkomen.

Prijswinnaar Mio Dashcam

Mio heeft met zijn dashcams verschillende awards en onderscheidingen gewonnen. Hier zijn enkele voorbeelden:

  1. Red Dot Design Award: In 2020 won de Mio MiVue 7 Series de Red Dot Design Award voor zijn innovatieve design en geavanceerde functies.
  2. iF Design Award: In 2019 won de Mio MiVue C312 dashcam de iF Design Award voor zijn uitstekende ontwerp en gebruiksvriendelijkheid.
  3. Taiwan Excellence Award: In 2018 ontving de Mio MiVue 786 Wi-Fi Pro de Taiwan Excellence Award voor zijn hoge kwaliteit en innovatieve technologie.
  4. Good Design Award: De Mio MiVue 658 WiFi dashcam ontving in 2016 de Good Design Award voor zijn elegantie, gebruiksgemak en slimme functies.
  5. Computex d&i Award: In 2015 won de Mio MiVue 658 WiFi dashcam de Computex d&i Award voor zijn geavanceerde functies en prestaties.

Deze awards zijn een bewijs van de innovatieve technologie en het uitstekende ontwerp van Mio dashcams, en bevestigen hun positie als een van de toonaangevende merken op het gebied van dashcams.